LIVRAREA

Livrarea produselor pentru comenzile ce depasesc valoarea 300 Ron se face GRATUIT .

In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 300 Ron costul livrarii este 19 Ron .

Timpul de livrare a firmei de curierat – Urgent Cargus este de maxim 2 zile lucrătoare în interiorul ariei de acoperire a firmei.

NU se percep taxe pentru kilometri suplimentari (localitati aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat – Urgent Cargus) insa timpul de livrare poate fi cu 1-3 zile mai mare.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.

Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Mentinam ca babygoods.ro nu livreaza in strainatate.

Va multumim,

Echipa babygoods.ro


CONDITII DE RETURNARE

Produsele alimentare nu pot fi returnate odată ce au fost primite.
Produsele, altele decât cele alimentare, pot fi returnate intr-un interval de 14 zile de la data intrarii in posesie numai daca au fost deteriorate in timpul transportului.


MODALITĂŢILE DE PLATĂ DIPONIBILE PENTRU PRECOMENZILE PLASATE ONLINE SUNT:

  1. Carduri bancare Mastercard/Maestro/Visa/Visa Electron online direct pe site;

PLATA PRIN CARD ONLINE

Pentru plata online cu cardul sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard, inclusiv cardurile obisnuite de salarii. Optand pentru aceasta varianta, plata prin card, veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde vi se va cere sa introduceti detaliile cardului dumneavoastra. Sistemul PlatiOnline.ro functioneaza pe sistemul autorizare/incasare. In momentul in care ati facut o precomanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia va fi blocata in contul dumneavoastra la dispozitia noastra. Conform reglementarilor Visa si Mastercard incasasarea sumei aferente comenzii se face in momentul in care expediem precomanda catre dumneavoastra (moment in care produsele aferente precomenzii parasesc depozitul nostru si pentru care exista o dovada a predarii acestora serviciului de curierat in vederea expedierii catre client).
In cazul in care expedierea precomenzii nu este posibila suma va fi deblocata imediat, in momentul in care se constata aceasta situatie (maxim 30 zile conform legilor in vigoare). Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro.

  1. Plata ramburs:

Plata poate fi facuta in numerar in momentul in care curierul va livreaza marfa comandata. Valoarea rambursului va fi inscrisa in factura ce insoteste marfa si aceasi cu cea comunicata in momentul plasarii comenzii (prin e-mail sau telefonic de catre un consultant Babygoods).


Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele babygoods

Ai dori să descoperi ultimele noutăți și ofertele exclusive?